Agenda

agendaParadix. 21 oktober 2017

Dag van fundamentele verandering op persoonlijk-psychologisch, spiritueel, maatschappelijk-politiek en ecologische niveau. Het wordt een dag van denken, doen, stilte en inspiratie; om met eigen ervaringen als basis concrete handelingsperspectieven te scheppen.

Zie je de wereld om je heen? En die in jezelf? De voortdurende race naar meer en de veelal onzichtbare dwang om je aan te passen? Sta je wel eens stil bij het kloppen van je hart en je ademhaling? Besef dat je er bent? Dat dat niet vanzelfsprekend is en misschien wel angst oproept? Of verwondering en compassie?

Zou het kunnen om in plaats vanuit sociale aanpassing en economische achterhaalde dogma’s, vanuit vrijheid en betrokkenheid te leven? Om verdriet, pijn en gemis onder ogen te zien zonder het de teugels in handen te geven? Om de schijntegenstelling tussen individu en gemeenschap bloot te leggen? Om ecologische grenzen niet als beknellend  maar als beschermend te zien? Is dat mogelijk?

Ben je nieuwsgierig,  wil je meedenken, delen, inspiratie opdoen in verbinding met jezelf en anderen?

Wees welkom!

  • Zaterdag 21 oktober aanstaande.
  • Plaats: Steenwijk, Onnastraat 10. (Doopsgezinde kerk)
  • Voor ieder die de doodlopende weg van de huidige samenleving en evenzo doodlopende weg van persoonlijke onvrijheid en aanpassing, wil verlaten. En een heilzamer en compassievol alternatief wil scheppen.
  • Kosten: vrijwillige bijdrage voor de zaalhuuur.
  • Opgave noodzakelijk.
  • Voor meer informatie, vragen en opgave: Contact

 

Kennismaking met Geweldloze Communicatie.

Zaterdag 4 november 2017 in Giethoorn.

Een hele dag spelen en oefenen met communicatie, taal, valkuilen en de eenvoud van jezelf zijn.

  • Eenmalig.
  • Plaats: nader te bepalen.
  • Voor mensen met of zonder ervaring met Geweldloze Communicatie.
  • Kosten: € 50,00 p.p.

Voor meer informatie, vragen en opgave: Contact

Najaar/ winter 2017-2018, vooraankondiging;

Als samenwerkingproject van Ahimsa met de zeer ervaren Hans Koerts Meijer (de Perelaar in het Friese Langelille) organiseren we een training over eigenheid in al haar aspecten. Ahimsa vanuit communicatie en De Perelaar vanuit kunst en creativiteit.

Meer informatie volgt.


Ahimsa biedt ook persoonlijke coaching/begeleiding, geeft lezingen, ondersteunt bij het afkikken van de smart-phone en digiziekte, ondersteunt tieners bij stress en depressie, bemiddelt in conflicten en geeft middelen om eigen verantwoordelijkheid te nemen zonder maatschappelijke verantwoordelijkheid te vergeten.