Agenda

Eigen Wijsheid.

Een ontdekkingsreis naar jezelf. Introductiedag op vrijdag 16 februari 2018.

Wil je je eigen wijsheid ontdekken om die vervolgens in het dagelijkse leven handen en voeten te geven? Kom dan naar de introductiedag in Langelille op de 16e februari. Deze dag is gericht op kennismaking met het thema ‘eigen wijsheid’ dat in een driedaagse training wordt uitgediept. Na de introductiedag kun je er voor kiezen om deel te nemen aan de driedaagse.

Wat kun je verwachten?

Je kunt een intensieve training verwachten, die met passie wordt begeleid door twee ervaren trainers. Er worden diverse werkvormen ingezet zoals dialoog, ‘geweldloos’ communiceren, meditatie en het werken met creatieve middelen als tekenen, schilderen en muziek.

Wat is het doel?

Het doel van de training is om (nog) meer inzicht te krijgen in wie je echt bent. Door te oefenen ontdek je in hoeverre je:

  • communiceert vanuit eigenheid, in plaats van te voldoen aan verwachtingen van anderen;
  • ruimte kunt scheppen om keuzes vanuit jezelf te maken;
  • belemmeringen daarin gaat herkennen en erkennen;
  • de consequenties van je eigen gedrag leert te accepteren;
  • in het hier en nu kunt zijn;
  • jezelf accepteert en je eigen verantwoordelijkheid neemt;
  • de inzichten die je hebt opgedaan na de training in kunt zetten.

Wat wordt er van je gevraagd?

Van belang is de bereidheid om je grenzen te ontdekken en zo mogelijk te verleggen, en de vertrouwelijkheid binnen de groep te respecteren.

Voor wie is de training interessant?

Voor een ieder die een stap wil zetten naar duurzame verandering, innerlijke rust, autonomie en eigenheid. Met name aantrekkelijk voor mensen die werken in sociale beroepen zoals de zorg en het onderwijs, en voor coaches, trainers en groepsbegeleiders.

De data van de drie-daagse training zijn:

  • vrijdag 2 maart, vrijdag 16 maart en vrijdag 23 maart.
  • Alle dagen, ook de introductiedag, duren van 10.00 uur tot 17.00 uur.
  • Plaats: De Perelaar, Kerkeweg 77, Langelille (Zuidwest Friesland)

Kosten:

Voor particulieren bedraagt de investering voor de introductiedag € 50,00 en voor de trainingsdagen € 525,00. Voor bedrijven/zakelijk is de introductiedag € 65,00 excl. btw, en voor de trainingsdagen € 650,00 excl. btw.

Voor meer informatie en opgave: Hans Koerts Meijer: 06-40 17 15 22. of kijk op perelaar.nl of bij Theo Koster, 06-54 33 54 50, E-mail: info@ahimsa.nl

 

 


Ahimsa biedt ook persoonlijke coaching/begeleiding, geeft lezingen, ondersteunt bij het afkikken van de smart-phone en digiziekte, ondersteunt tieners bij stress en depressie, bemiddelt in conflicten en geeft middelen om eigen verantwoordelijkheid te nemen zonder maatschappelijke verantwoordelijkheid te vergeten.